leje-bolig.com: Lejlighed

Lejlighed

Ledige lejeboliger i Danmark!

Skal du til at søge efter en ny lejeboliger, er der hjælp at hente på denne side. Søger du for eksempel lejebolig i København, har vi samlet alle de ledige boliger der er at finde lige nu, fra alle sider i Danmark. Hvad enten du søger et værelse til leje, et hus, rækkehus eller en lejlighed, kan du finde det her. Ved at benytte menuen til venstre, kan du nemt starte din boligsøgning! 

København tager 2. pladsen i liste over storbyer

I en analyse foretaget af Voreslejebolig er en række storbyer vurderet på baggrund af sociale og økonomiske faktorer. Analysen viser, at København ligger i toppen, kun overgået af Prag. København scorer højt på parametre som lønniveau, sundhed og kriminalitet.

Læs mere om analysen her

Flere boliger i Egedal stationsby

I Egedal stationsby opføres ca. 300 nye boliger af 2E Group for ejendomsudvikleren NREP. 2E Group kommer til at stå for hele processen med uvikling, bygning og udleje af boligerne.

Læs mere her

Boom i udbud af lejeboliger

Siden landet blev lukket ned den 11. marts, er antallet af udbudte lejeboliger steget markant. Årsagen skal blandt andet findes hos udlejningsfirmaet Airbnb, som grundet manglen på turister ikke får lejet det samme antal lejligheder ud somm de plejer.

Læs nyheden her

Nye lejeboliger bygges i Aalborg

3 store byggeprojekter i Aalborg skal sikre nye lejeboliger i Aalborg. Området kommer til at udvikle sig meget de næste par år, når boligerne er færdige. Udover lejeboligerne bliver der også bygget en række ejerboliger og senior boliger.

Læs mere om de store projekter her

Nye lejeboliger på vej til Darum

14 nye lejeboliger er på vej til Darum med forventet indflytning i løbet af sommeren. I øjeblikket står 32 i kø til de nye boliger og det betyder meget ifølge byrådsmedlem. De nye lejeboliger kan være med til at fastholde byens fritidsliv og forhåbentlig også snart en ny købmandsbutik.

Læs mere om de nye lejeboliger her

Stort udbud af lejeboliger kan påvirke lejeindtægter

Grundet det store udbud af mange ens lejeboliger i København kan investorer have svært ved at hente de forventede lejeindtægter frem. Prisen bliver nemlig presset ned, fordi det er et af de eneste redskaber man kan konkurrere på for at hive lejere til. Læs mere her

I Aarhus skydes nyt byggeri igang

I Aarhus skydes et byggeri bestående af 118 lejligheder igang. Til september 2020 skal de nye lejligheder stå klar til indflyning. Projektet er andet del af ombygningen ved Møllevangs Allé. Når hele projektet er færdig vil der være 390 lejeligheder. Læs mere her

240 lejligheder klar til udlejning i Odense

I Odense bliver 240 lejligheder udbudt til udlejning efter årskiftet. Indflytningen i de nye lejligheder vil ske fra omkring foråret 2019. Læs mere her

De første boliger på Godsbanen i Aalborg er igang med at blive udlejet

DEAS er netop gået igang med at udleje de første lejeboliger på Godsbanen i Aalborg. Der er tale op 77 lejeboliger, som er en del af første etape af udlejningen. Læs mere her

Lejeboliger i Roskilde

I Roskilde er der ved at blive udviklet 48 små lejeboliger. Byggeriet er central placeret i Roskilde. Læs mere her